Ανακοινώσεις

ΕΣΠΑ - Οδηγός Χρηματοδότησης επιχειρήσεων

Οδηγός χρηματοδότησης επιχειρήσεων από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού

Εκδόθηκαν από το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού νέα ενημερωτικά έντυπα για τα προγράμματα ΕΣΠΑ, ώστε να γνωρίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι τις δυνατότητες που δίνονται για χρηματοδότηση.

Πρόκειται για συνοπτικούς οδηγούς με πληροφορίες για όλες τις διαθέσιμες χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων αλλά και για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ που θα προκηρυχθούν.

Οι τρεις βασικοί στόχοι του νέου ΕΣΠΑ, η Ανάπτυξη, η Εργασία και η Αλληλεγγύη, μπορούν να επιτευχθούν μόνο εάν τα χρήματα φτάσουν σε όλους, στην κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι σε λίγους όπως γινόταν στο παρελθόν.

Ένας τρόπος να επιτευχθούν οι στόχοι είναι η συνεχής και επίκαιρη πληροφόρηση, πράγμα για το οποίο φροντίζει το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, ώστε η κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους να γνωρίζει με ακρίβεια όλες τις δράσεις που τρέχουν ή πρόκειται να προκηρυχθούν και η διάχυση των κονδυλίων του νέου ΕΣΠΑ να επιτευχθεί στο μέγιστο δυνατό τόσο σε απορροφητικότητα όσο και σε έκταση.

Παρακάτω στα συνημμένα μπορείτε να κατεβάσετε τους νέους οδηγούς του ΕΣΠΑ.

Log in

Γεώργιος, Καϊσας, Γιώργος, Καισας, Βουλευτής, Έβρου, Έβρος, Σύριζα, ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΙΣΑΣ, ΚΑΪΣΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΕΒΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ, ΘΡΑΚΗ, George, Kaisas, MP, syriza, Καΐσας", Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Βουλευτή Έβρου (Σύριζα) κ. Γεωργίου Καΐσα. / The official website of the MP Georgios Kaisas, Syriza Party, Greece.